aisyah's FotoPage

By: aisyah khazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 8-Dec-2006 05:33 Email | Share | | Bookmark
JAMBAK MMK12-16 n 17

yg diraikan.. Norhayati Ab Rohim
yg dirai bersama yg akn dirai..along ;)
tgh berucap ke tu?
View all 18 photos...
Entri ni sekitar JAMBAK anjuran bersama mmk 12-16 n 17. seperti biasa, agenda utama meraikan shbt2 BAKSIS.. Tahniah buat Yati dan Farhan yang akan bergraduat. InsyaAllah.

Sbb x dpt ikut progm smpi hujung, aku tinggalkan dgcam kt acik mtk tlg shoot utk kenangan.
ok la, (wlupun gmbr dia y byk.. )
tp ada 1 gmbr yg x lulus utk msuk kt cn, sbb gmbr org xde kepala! (to farhan, acik said: sorry.. )

Buat diri sndr n adik2 yang masih berjuang, teruskan langkah!
dan kepada Baiti, amik gambar2 dari fotopages ni je la ye.. senang sket


Friday, 8-Dec-2006 04:16 Email | Share | | Bookmark
Anyah rindu kalian...

sis huda dgn baby hanis..
risau jgk nih
manisnya..
View all 5 photos...
Ya Allah.. tak tau cmn nak gambarkan rindunya aku nak jumpe sume.. Abi, Umi, Kak Long, adik2.. tapi tuntutan untuk aku masih berada di sini sangat2 mendesak!

Pepagi tadi Abi call lg, mungkin nak check ok ke tak aku hari ni.semalam sblm balik RM, call rumah..rupanya Abi blm tdo.
Mula2 aku cool je, mcm slalu..tp makin banyak Abi tanya, pecah jgk empangan ni
Aku sndr sedar,wlu cmn pun berahsia, Abi tau susah senang anaknya...

Ya Allah, rahmatilah mereka..



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net